Anime Is Life

Un forum a celor pasionati de anime-uri si RPG
 
HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in

Share
 

 A cat for law & Justice

Go down 
AuthorMessage
Invader Lamu
Otaku
Otaku
Invader Lamu

Sex Sex : Male
Mesaje : 4336
Puncte Puncte : 4532

A cat for law & Justice Empty
PostSubject: A cat for law & Justice   A cat for law & Justice EmptyWed Feb 05 2020, 15:25

Plot:

Japonia anul 2030. Orasul Kyoto.

O fata pe nume Natsumi in timp ce se intorcea de la scoala, in ultima zi de scoala, o ia pe scurtatura pe un pod peste calea ferata pe langa zona de laboratoare fara sa tina cont de avertizarile ca in ziua respectiva se desfasoara experimente posibil periculoase. Asculta muzica in casti si era cu ochii in telefon. Astfel nu observa un fascicul laser e mai intai trecuse printr-o pisica vagaboanda ce se plimba nestingherita pe acoperisul laboratorului vecin si care apoi o lovise pe ea. Apoi nu baga de seama ca poate fi ceva periculos. Isi dadu seama mai tarziu cand ajunsese acasa ca ii crescuse urechi si coada de pisica. Mai tarziu isi dadu seama si de abilitati ca: vederea nocturna, agilitatea felina, miros un pic mai dezvoltat, auz putin mai fin si gheare retractabile si desigur capacitatea de a se transforma in pisica complet.
Astfel merse la prietena ei Hana sa ii arate, insa incepand vacanta, Hana urma sa plece la unchii ei dintr-o suburbie a Tokyo destul de apropiata de Tokyo.
Apoi Hana decide ca Natsumi, sa intre in lupta cu infractorii si pentru a isi pastra identitatea secreta, Natsumi sa devina pisica obisnuita si animalul ei de companie, pe perioada vacantei.


♡Anime is Life♡

A cat for law & Justice Pbucket
Back to top Go down
http://fairy.roleplaylife.net/
 
A cat for law & Justice
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Anime Is Life :: Simulator RPG :: RPG :: Anime Rpg :: Oras-
Jump to: