Sex : Mesaje : 6053 Puncte : 6218 Varsta : 21 Localizare : Kalos and Alola Stare de spirit : Holly Mother Of Arceus!!!>w<
Subject: Re: Concursul de dans Fri Feb 19 2016, 22:45
-...Bine. Mersi oricum si scuze de deranj. spune ea pe un ton trist si inchide. Aria se mai uita o data la anunt apoi se hotaraste sa iasa la o terasa. Se imbraca si pleaca.
Subject: Re: Concursul de dans Sat Feb 20 2016, 01:25
-Sunt sigur. Sau ar trebui sa stii ca sunt vrajitor. Stii, datorita puterilor mele, pot avea timpul la picioarele mele, dar daca as abuza de puterile mele, as supara universul. Pe de o parte -ar tenta sa folosesc puterile pentru asa ceva, pe de alta parte regula vrajitorilor spune ca ar trebui sa comanzi timpului, doar in caz de urgenta.
Sex : Mesaje : 6053 Puncte : 6218 Varsta : 21 Localizare : Kalos and Alola Stare de spirit : Holly Mother Of Arceus!!!>w<
Subject: Re: Concursul de dans Sat Feb 20 2016, 01:33
-Nu stiam ca esti vrajitor. Oricum, nu te-as lasa sa faci asta. M-as simti ca si cum as trisa si urasc asta. N-am trisat niciodata la nimic si nici nu vreau sa incep.
Subject: Re: Concursul de dans Sat Feb 20 2016, 01:42
-Trisarea e cand trisezi in cadrul unui concurs ca sa castigi neaparat tu. Nu cred ca exista trisare cand te antrenezi pentru ceva. La concursuri oricum nu am trisat niciodata si nu voi trisa niciodata. Nici macar nu m-am folosit vreodata de puterile mele pentru a castiga la Loto.
Subject: Re: Concursul de dans Sat Feb 20 2016, 11:19
-Bine. Spun eu, zambindu-i. Apoi ii arat ca eu cand dansam mai mult ma fataiam de pe un picior pe altul. -Nu cred ca astta se poate numi dans. Spun eu.
Subject: Re: Concursul de dans Sat Feb 20 2016, 15:08
-Valsul am vzut si eu la tv cum e insa inca nu stiu pasii. Spun eu, apucand-o cu mana drepata de mijloc si cu mana stanga o pun in mana ei dreapta iar ea urmand sa puna mana stanga pe umarul meu. -Deci stiu care e poozitia, dar la pasi, sunt la fel de varza. Desi barbatul ar trebui sa conduca dansul, ma tem ca la noi va fi invers.