Subject: Potiunea dragostei Sun Jan 31 2016, 14:04
Un nou salon de frumusete se deschisese in oras unde patroana era Afrodita insa nu multi isi dadeau seama ca acea Afrodita era c hiar zeita frumusetii. Salonul era dedicat nu doar fetelor ci si baietilor. Iar cele care lucrau acolo erau stiliste profesioniste dar chiar si Afrodita lucra cateodata acolo.
Subject: Re: Potiunea dragostei Sun Jan 31 2016, 15:12
La un moment dat Afrodita care lucra si ea la salon, il invita pe scaunul ei langa oglinda. -Domnule, nu va fi nevoie sa imi spuneti cum sa va tund stiu ce coafura vi s-ar potrivi. Aici sunteti pe mana unor stilisti profesionisti. Sper sa va placa ce va iesi. Ii spun eu, incepand sa lucrez.
Subject: Re: Potiunea dragostei Sun Jan 31 2016, 15:31
Dupa ceva timp ii fac o coafura demna de un actor si ii spun: -Dupa asta, fetele vor sari asupra ta. Apoi ii zambesc, dandu-l cu o solutie prin par. -Va costa doar 10 dolari.
Subject: Re: Potiunea dragostei Sun Jan 31 2016, 15:36
-Multumesc. Spun zambindu-i. Apoi inainte ca el sa apuce sa iasa din salon, Selena intra pe usa. -Buna, matusa Afrodita. Apoi isi intoarse privirea catre Alex. Fara sa ii spuna nimic se duse glont la el, sarutandu-l.
Subject: Re: Potiunea dragostei Sun Jan 31 2016, 16:02
Ma duc dupa el si ii spun: -Haide, stiu ca incerci sa te feresti. Tie nu iti place de mine? Sau esti pea socat? Sa stii ca te plac. Si nu vei scapa asa usor de mine. Spun eu care eram vrajita.
Subject: Re: Potiunea dragostei Sun Jan 31 2016, 20:29
-Bine, multumesc dar unde te grabesti? Si ei bine, dupa cum am spus, nu cred ca am nimic grav, nu cred ca am nevoie de doctor. Sunt zeita, un obiect pamantesc nu ma poate rani. Rana mea e la inima. Cred ca Cupidon m-a sagetat. Ii spun eu, in timp ce corpul meu incepe sa straluceasca, ca sa ii dovedesc ca sunt zeita.
Subject: Re: Potiunea dragostei Sun Jan 31 2016, 20:40
Fiindca eram zeita incerc inca o data sa ma teleportez si de data asta ma teleportez in masina lui pe locul din dreapta, asta in timp ce masina lui era in mers si destul de departede mine si cu viteza destul de mare.